Vil du delta på nordisk sangskriveruke på Bornholm? - NOPA
  • EN
  • Kalender 04

Vil du delta på nordisk sangskriveruke på Bornholm?

Hvert annet år samler NOPAs søsterorganisasjon i Danmark profesjonelle låtskrivere fra hele Norden til en ukes låtskriving på Nordiske språk.
Skjermbilde 2017-03-17 kl. 11.25.42

Formålet er å samarbeide, utveksle erfaringer og hente inspirasjon fra hele Norden. Det blir mulighet til å spille inn demoer av de nye låtene. Sangskriveruken avsluttes med en konsert der de nye sangene fremføres. Flere av NOPAs låtskrivere har vært med på dette, blant andre Lars Martin Myhre, Henning Kvitnes og Tonje Unstad.

For å få plass skal man:

  • Være utøvende artist
  • Har erfaring med å skrive på eget språk/skandinavisk
  • Ha gitt ut minimum et album med eget materiale
  • Gjerne ha erfaring med co-writing
  • Kunne delta hele uken uten avbrytelse

Dato: 28. mai til 3. juni 2017 (man går glipp av NOPA og TONOs årsmøter)
Sted: Svaneke, Bornholm – Danmark

SØKNADSFRIST: 27. MARS. ELEKTRONISK SØKNADSSKJEMA HER.


NOPA dekker deltakeravgiften på kr 6.000 danske kroner, den inkluderer opphold og mat på Bornholm og felles busstransport København-Bornholm. Reisen til/fra København dekkes av den enkelte.

Dette sier Henning Kvitnes, som var på Bornholm i 2015:

«Jeg har vært på Nordisk Sangskriveruge på Bornholm 2 ganger, og begge ganger har det blitt skrevet utrolig mange flotte sanger av oss alle – i fellesskap eller på egen hånd – og nye ideer og sprudlende inspirasjon har blitt med hjem i kofferten. Så også starten på nye vennskap og varmen fra gode kolleger. En deilig vitamin-innsprøytning for oss sangskrivere som til daglig kan føle at vi har et «ensomt» yrke.  På Bornholm finner man tilbake til stien mot vår «The Holy Grail» – Den Perfekte Sang. I hvert fall stien – og lysten til å vandre!  I et fantastisk felleskap. Legg igjen ditt ego og din karriere hjemme – og kom med blanke hvite ark og et åpent sinn – og gode sko. Fantastisk natur også.” – Henning Kvitnes.
Se film fra sangskriverugen i 2015: https://www.youtube.com/watch?v=r5b2dM6Abjo
Se film fra sangskriverugen i 2013: https://youtu.be/yjkPnRK9Fsc

Foto på forsiden: Printscreen fra Youtube.