Delta på NOPAs møteplasser

Få en full oversikt over hva vi arrangerer i 2019.

Nordic Film Music Days, Berlin 11.02–12.02

Lager du musikk til film, TV eller spill? 11. og 12. februar 2019 er det klart for nok en utgave av Nordic Film Music Days i Berlin. Nordens egen filmmusikkpris inneholder både seminarer og speed meetings med filmregissører og produsenter. Ikke minst skal Harpa-prisen deles ut til den beste nordiske filmmusikken. Se fullt program her.

Her møter du: Ingrid Kindem (styreleder), Tine Tangestuen, Francisca Aas og Marthe Vee

Nye muligheter for din musikk, Oslo 27.02

Hvordan lager man musikk til spill? Og hvilke nye plattformer finnes det for deg som vil synliggjøre musikken din? Nye muligheter for din musikk tar for seg de veiene du har som låtskriver.

Vi skal høre fra noen av Norges fremste låtskrivere om hvordan de har lykkes. Og vi går på innsiden av både de som bestiller musikk og de som presenterer musikken din for publikum. Nye muligheter for din musikk arrangeres av TONO, NOPA, Musikkforleggerne og Norsk Komponistforening. Påmelding her.

Her møter du: Hele administrasjonen

by:Larm, Oslo 28.02–2.03

NOPA er samarbeidspartner med by:Larm, og sammen med festivalen presenterer vi flere diskusjoner og paneler. Først ut er låtskriverpraten med Anne Grete Preus og Fay Wildhagen. Deres felles beundring for hverandre, samt lidenskap for gitar, førte til at de utviklet et nært vennskap. Vi skal få høre hvordan de lager låtene sine, og hvordan de inspirerer hverandre.

Vi diskuterer også verdigapet på by:Larm: Hva er status med EUs opphavsdirektiv, og hvilke konsekvenser kan det ha for deg som lager musikk?

For sjette året på rad deler vi ut NOPA-stipendet på by:Larm – tre stipender som går til låtskrivere som vi tror kommer til å sette sine fotspor fremover. Stipendene er på 25.000 kroner, og deles ut til mottakeren rett før hun eller han har sin konsert på festivalen.

Her møter du: Hele administrasjonen, Ingrid Kindem, Ole Henrik Antonsen

Kontordagen + DIY, Bergen 15.03

To år på rad har vi fylt Kulturhuset med musikere, artister og låtskrivere som kunne velge og vrake i minikurs, Q&As og individuelle veiledninger. Nå står Bergen for tur. Vi slår oss sammen med Brak og gir deg Kontordagen + DIY-dagen, hvor du kan lære mer om sykepenger, pensjon, skatt, søknadstips og mye mer.

Påmeldingen åpner snart.

Her møter du: Marthe Vee

#hørnorsk, hele landet 25.03–31.03

For andre gang skal en samlet norsk musikkbransje stå som avsender for kampanjen #hørnorsk. Målet med #hørnorsk er å gjøre norsk musikk, på alle språk og uttrykk, mer synlig for publikum. I tillegg skal det være en inspirasjon for norske komponister, tekstforfattere, musikere og øvrig musikkbransje.

NOPA kommer til å holde kurs for medlemmene, i form av workshops og digitalt materiale. NRK vil ha en egen norskdag, hvor de kun spiller norsk musikk i sine radiokanaler. I tillegg vil vi gjennomføre andre aktiviteter i uka, som du også kan delta på. Følg med for mer informasjon.

NOPAs generalforsamling og sommerfest, Oslo 21. mai

Vil du være med på beslutningen om foreningen din? Da er det viktig at du møter på generalforsamlingen 21. mai. Etter generalforsamlingen blir det sommerfest – påmeldingen åpner snart.

Tillitsvalgtseminar, Oslo 22. mai

Vi inviterer tillitsvalgte til seminar dagen etter generalforsamling og sommerfest. Både nye og erfarne tillitsvalgte er velkomne.

TONOs årsmøte, Oslo 23. mai

Hold av datoen! Mer informasjon kommer.

Oslo Pix, Oslo 3.–9. juni

NOPA setter filmmusikken på agendaen på den nye filmfestivalen Oslo Pix. Mer informasjon kommer.

Følg med for flere arrangementer på høsten.

 

Del dette innlegget

Tilbake til toppen