• EN
  • Kalender 21

Delta på låtskrivercamp i LA

Vi har to plasser til NOPA-medlemmer. Søk her!

Facebook

Vil du sikte deg mot det amerikanske markedet? Da bør du søke om deltagelse på Nordic Music Explorers – en låtskrivercamp som samler amerikanske låtskrivere og produsenter med nordiske talenter.

Campen holdes 3.–8. november 2019, og inneholder fire dager med studiojobbing. Det blir også arrangert en dag med besøk til amerikanske selskaper – en god mulighet til å utvide nettverket ditt i LA.

Vi lyser ut to plasser til NOPA-medlemmer/NOPA-tilknytta som ønsker å delta. Deltagerne blir plukket ut av en jury, som består av Anne Judith Stokke Wik, Kim Ofstad og Magnus Bertelsen. NOPA dekker reise og deltakeravgift. Søknadsfrist 8. august.

Spørsmål om selve campen kan rettes til: heidi@nordic.la

SØKNADSSKJEMA HER

Campen arrangeres av en nordisk hub i Los Angeles, NordicLA, hvor alle de nordiske kreative industriene møtes. Målet er å hjelpe kunstnerne å oppnå suksess i USA. Grammy-vinneren Kristian Riis er grunnleggeren av NordicLA.

I år har campen et samarbeid med Dylan Berry og Smashhaus Studios, som blant annet leverer musikk til Oskar-utdelingen og andre TV-programmer, som American Idol og So You Think You Can Dance.

TILBAKEBLIKK PÅ FJORÅRETS CAMP