Delegatpass til Vill Vill Vest - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Delegatpass til Vill Vill Vest

Ønsker du å møte NOPA i Bergen og få med deg musikkonferanse og showcase-konserter? NOPA-medlemmer kan søke om rabatterte delegatpass til Vill Vill Vest. Begrenset antall!
VVV23-Konferanse-latskriver
NOPA og Vill Vill Vest presenterer: Låtskriverprat med Embla og Simen.

NOPA reiser vestover 9.-11. november og er til stede på musikkfestivalen Vill Vill Vest i Bergen! Her er aktivitetene våre:

Låtskriversamtale med Embla Karidotter og Simen Følstad Nilsen

Embla Karidotter var lenge kjent som trommis i det ska-influerte indiebandet Razika, men da bandet ble oppløst i 2019 la hun både trommestikkene og musikksjangeren på hyllen.

Opp fra asken stod det countryduftende soloprosjektet Embla & The Karidotters, hvor Embla nå figurerer som vokalist, gitarist og låtskriver.

Det er nettopp låtskrivingen vi har invitert henne til å snakke om på Vill Vill Vest: Embla og produsent Simen Følstad Nilsen skal fortelle, spille opp og ta oss med på reisen fra idé via demo, til den ferdige innspilte versjonen av låten Bad Influence.

Praten presenteres på konferanseprogrammet fredag 10. november kl 12:00, og krever delegatpass.

Se hele konferanseprogrammet til VVV her. 

Kjøp delegatpass til redusert pris

Alle NOPAs medlemmer har mulighet til å søke om delegatpass til Vill Vill Vest til sterkt redusert pris. Med et delegatpass har du gratis tilgang til både konferanseprogrammet på dagtid, samt til alle konsertene. NOPA-medlemmer betaler kr 400 og NOPA dekker resten. NOPA-tilknyttede har mulighet å kjøpe delegatpass til early bird-pris. Fyll ut skjemaet under for å få tilgang til å kjøpe delegatpass (NB begrenset antall).