Bruk din stemme på NOPAs generalforsamling

Vi inviterer til generalforsamling 21. mai.

Generalforsamlingen er foreningens høyeste organ, og vi vil høre din stemme i viktige saker vi skal jobbe med fremover.

Nytt fra i år er at vi inviterer til medlemsmøte før generalforsamlingen. Her skal vi diskutere NOPAs nye kulturpolitikk: Hva skal være NOPAs viktigste saker fremover. Vi trenger din hjelp i dette arbeidet.

Etter generalforsamling blir det sommerfest på Popsenteret for de som deltar på generalforsamling. Det blir servering av mat og mulighet til å møte kollegene dine i foreningen. Påmelding kreves.

MELD DEG PÅ NÅ!

TIDSPUNKT

Generalforsamling: 14.30–18.00
Medlemsmøte: 11.30–13.30
Sommerfest: 19.00–00.00
Hvor: Popsenteret, Oslo

REISE OG OVERNATTING

Vi ønsker at alle medlemmene våre skal ha mulighet til å delta på generalforsamlingen. Derfor dekker vi reise og eventuelt hotellopphold for medlemmer som bor minst 10 mil utenfor Oslo. Reisekostnader refunderes i etterkant – høye reiseutgifter skal godkjennes av NOPAs administrasjon. Frist for bestilling av hotellrom er mandag 30. april.

SAKSPAPIRER – si fra om du vil ha de tilsendt i posten

Sakspapirer sendes ut to uker før generalforsamling på e-post. NOPA ønsker å bidra til at det kastes mindre papir. Dersom du ønsker å få sakspapirene i papirform, bestill de her innen 30. april.
 
MELD INN SAKER
 
Siste frist for å melde inn saker til generalforsamling er 15. april. Saker meldes inn via e-post til post@nopa.no.

TILLITSVALGTSEMINAR

Vi arrangerer seminar for tillitsvalgte dagen etter generalforsamling, 22. mai kl. 12.00–16.00 på Popsenteret. Her får du oppdatering på NOPA-saker, nyttige tips og mulighet for å utveksle erfaringer. Seminaret er også åpent for deg som er interessert i tillitsverv. Påmelding sammen med påmelding til generalforsamling.

TONOs ÅRSMØTE

Vi oppfordrer alle som er andelshavere i TONO til å delta på TONOs årsmøte torsdag 23. mai kl. 17.00 på Litteraturhuset i Oslo. Alle andelshavere får innkalling fra TONO. NOPA dekker overnatting dersom du vil delta på årsmøtet.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen