Bruk din stemme på NOPAs generalforsamling

Vi inviterer til generalforsamling 21. mai.

Generalforsamlingen er foreningens høyeste organ, og vi vil høre din stemme i viktige saker vi skal jobbe med fremover.

Nytt fra i år er at vi inviterer til medlemsmøte før generalforsamlingen. Her skal vi diskutere NOPAs nye kulturpolitikk: Hva skal være NOPAs viktigste saker fremover. Vi trenger din hjelp i dette arbeidet.

Etter generalforsamling blir det sommerfest på Popsenteret for de som deltar på generalforsamling. Det blir servering av mat og mulighet til å møte kollegene dine i foreningen. Påmelding kreves.

MELD DEG PÅ NÅ!

TIDSPUNKT

Generalforsamling: 14.30–18.00
Medlemsmøte: 11.30–13.30
Sommerfest: 19.00–00.00
Hvor: Popsenteret, Oslo

REISE OG OVERNATTING

Vi ønsker at alle medlemmene våre skal ha mulighet til å delta på generalforsamlingen. Derfor dekker vi reise og eventuelt hotellopphold for medlemmer som bor minst 10 mil utenfor Oslo. Reisekostnader refunderes i etterkant – høye reiseutgifter skal godkjennes av NOPAs administrasjon. Frist for bestilling av hotellrom er mandag 30. april.

SAKSPAPIRER – si fra om du vil ha de tilsendt i posten

Sakspapirer er sendt til deg på e-post, og du finner de også her. Det vil også være papireksemplarer tilgjengelig på generalforsamlingen.

TILLITSVALGTSEMINAR

Vi arrangerer seminar for tillitsvalgte dagen etter generalforsamling, 22. mai kl. 12.00–16.00 på Popsenteret. Her får du oppdatering på NOPA-saker, nyttige tips og mulighet for å utveksle erfaringer. Seminaret er også åpent for deg som er interessert i tillitsverv. Påmelding sammen med påmelding til generalforsamling.

TONOs ÅRSMØTE

Vi oppfordrer alle som er andelshavere i TONO til å delta på TONOs årsmøte torsdag 23. mai kl. 17.00 på Litteraturhuset i Oslo. Alle andelshavere får innkalling fra TONO. NOPA dekker overnatting dersom du vil delta på årsmøtet.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen