Bli med på Kontordagen 2024! - NOPA
  • EN
  • Kalender 24

Bli med på Kontordagen 2024!

Kontordagen er tilbake 11. april på Vulkan. Program og billetter er ute nå – med 25% rabatt for NOPA-medlemmer.
Kopi av WEBres_Kontordagen_Mingling__BR56457_FotoHelgeBrekke
Kontordagen 2022. Foto: Helge Brekke

Torsdag 11. april er årets viktigste dag for musikere, artister og låtskrivere. Få påfyll, kunnskap og veiledning om alt fra kontrakter og forhandlingsteknikk til sampling og de siste trender innen markedsføring av musikk. Og ikke minst – møt nye og kjente musikkollegaer!


Tid: Torsdag 11. april, kl. 09-16:45
Sted: Vulkan Arena / Mathallen / Pokalen, Oslo
Arrangører: NOPA, GramArt, Musikkforleggerne, MØST, CREO og by:Larm
Hva ER KONTORDAGEN?

Å være musiker består av mer enn å stå på scenen. Vi arrangerer derfor en årlig fagdag for musikkbransjen. Her får du input på alt rundt musikken. Vi gir deg relevante foredrag, kurs, workshops og ikke minst – et sted du møter dine musikkollegaer!

På Kontordagen får du lære om blant annet rettigheter, avtaler, forhandlingsteknikk, opphavsrett og markedsføring fra noen av musikkbransjens ledende aktører. Fullt program og påmelding finner du på Kontordagen.no.

Hvem er Kontordagen for?

Kontordagen er for alle som jobber med musikk. Kursene er varierte og kan passe både for deg som er ny i bransjen OG deg som trenger litt påfyll, ønsker å plukke opp nyttige tips, få inspirasjon og møte kollegaer.

Sikre deg billett I GOD TID!

Husk at du må kjøpe billett i forkant. Billetten koster 200,-, og inkluderer lunsj, kaffe og forfriskninger.

Du som er medlem av NOPA og/eller en av de andre arrangørorganisasjonene får 25% rabatt. Oppgi koden MEDLEM i rabattkodefeltet når du kjøper billett.

Meld deg på her