Året oppsummert: Kate Havnevik

NOPAs styremedlem oppsummerer året som gikk.

Foto på forside: Anne Valeur

Hva har engasjert deg i 2018?

NOPAs arbeid med åndsverksloven har vært veldig engasjerende. Jeg er imponert over hva NOPA har fått til sammen med andre organisasjoner.

Hva har NOPA betydd for deg i året som har gått?

Jeg har mange verv i NOPA nå, og det er utrolig lærerikt og hyggelig med litt variasjon i jobbhverdagen innimellom. Ellers har jeg stor glede av møteplasser som Havna, by:Larm-events, generalforsamling og priskonserten. Jeg setter stor pris på å treffe andre medlemmer og kollegaer ettersom jeg sitter mye alene og skriver musikk.

Kate Havnevik sitter i Havna-komiteen, som planlegger programmet for seminaret. Her sammen med filmkomponist Gary Yershon. Foto: Marthe Vee

Hva ønsker du at NOPA skal jobbe med i 2019?

Jeg ønsker at NOPA fortsetter med sitt viktige kulturpolitiske arbeid, det er med på å legge til rette for at man skal kunne fortsette å jobbe som og leve av å være komponist/låtskriver i Norge i dag. Ellers gleder jeg meg til Havna-seminaret og Nordic Film Music Days i Berlin.

Beste norske låt i 2018?

Av norske låtskrivere har jeg egentlig to favoritter i år. Det er Frøkedal med I Dont Care og Sigrid, Martin Sjølie og Emily Warren med Sucker Punch. To kvinnelige låtskrivere med særegent uttrykk, gode melodier og tekster.

 

Del dette innlegget

Tilbake til toppen