Arbeidsopphold i Tsjekkia og Litauen våren 2024 - NOPA
  • EN
  • Kalender 03

Arbeidsopphold i Tsjekkia og Litauen våren 2024

Dra på arbeidsopphold i Tsjekkia eller Litauen denne våren, med NOPA sine EØS-prosjekter!
litauen 2
Antaliepte, Litauen.

NOPA lyser ut nye muligheter for residensopphold i Broumov, Tsjekkia og Antaliepte, Litauen. Det er fortsatt flere plasser som kan plukkes ut til å delta i prosjektene, med gjennomføring før utgangen av april.

TSJEKKIA

NOPA har videreført samarbeidet med Kultur- og utdanningssenteret Broumov (Educational and Cultural Centre Broumov) om arbeidsopphold og kulturutveksling i Tsjekkia. Prosjektet er knyttet til det tidligere klosteret i Broumov.

I dette prosjektet blir norske, tsjekkiske og georgiske komponister, tekstforfattere og artister invitert på arbeidsopphold i klosteret. Som en del av prosjektet blir det organisert ulike musikkaktiviteter på stedet. Prosjektet er finansiert av EU og Kulturdepartementet i Tsjekkia.

Prosjektet søker spesielt etter låtskrivere og komponister som jobber med eksperimentell musikk.

Mer informasjon om Tsjekkia og søknadsskjema

LITAUEN

Antaliepte, Litauen.

NOPA lyser ut ny mulighet for residensopphold i Antaliepte, Litauen. Det er fortsatt flere plasser som kan plukkes ut til å delta i prosjektet.

Oppholdet kan vare i om lag 10 dager – og søkeren velger selv når hen vil reise, men oppholdet må gjennomføres før utgangen av april 2024. Det er mulighet for å starte oppholdet med en gang søknaden er innvilget.

Prosjektet vil gi gode muligheter til å bli kjent med litauiske musikere, og kunst – og kulturlivet i Litauen.

NOPA har hatt 11 deltagere i Litauen tidligere i prosjektet og har fått svært gode tilbakemeldinger fra disse.

Mer informasjon om Litauen og søknadsskjema