Arbeidsopphold i Romania 2023 - NOPA
  • EN
  • Kalender 23

Arbeidsopphold i Romania 2023

NOPA fortsetter utlysningene av spennende muligheter for arbeidsopphold i utlandet.
Arbeidsopphold

NOPA er partner i EØS-prosjektet MindMoving i Romania. Prosjektet lyser nå ut en mulighet for at et NOPA-medlem/tilknytta kan delta på arbeidsopphold i Romania, samt fremføre musikk i Romania og Norge.

Arbeidsoppholdet i Romania er planlagt gjennomført som en kreativ residens på Voila Psychiatric Hospital i Câmpina fra 21. til 27. august 2023. Reisedager må påregnes i forkant og etterkant av oppholdet.

Søknadsfrist søndag 25. juni 2023. (se skjema lengre nede i saken)

Hva foregår under oppholdet?
Norske deltakere kan komme fra alle sjangre, og den som velges ut skal jobbe sammen med rumenske låtskrivere/musikere for å skape et musikalsk verk som i løpet av november skal fremføres i Romania og i Norge. Deltakerne må være forberedt på kreativt og åpent samarbeid med rumenske deltakere.

Målene for prosjektet er å:

–       Å fremme kunst som en metode for å forbedre mental helse.

–       Å skape dialog basert på empati mellom ulike grupper mennesker.

–       Å bruke kunstnerisk forskning og utvikling slik at det ferdige produktet er godt forankret i sosiale kontekst og virkelighet.

Hvem kan delta?
Deltagelse er åpen for både NOPA-medlemmer og tilknytta.

Hvordan blir man honorert?
Det er satt av om lag kr 90.000 til deltakeren fra NOPA. Dette skal dekke honorar, reise (2 t/r reiser til Romania), kost og losji. NOPA antar at andelen som blir igjen til honorarer er omlag kr 75.000.

Fremføringen i Norge er planlagt i november 2023. Deltakerne fra Norge vil bli tatt med på råd før dato for fremføring i Romania og Norge bestemmes.

Prosjektinfo på engelsk
https://docs.google.com/document/d/1ql6lBRR_CH1ADgtIOGjF13xQIMGmkOjlM8zpmSdES5s/edit

For mer info om prosjektet ta gjerne kontakt med NOPA-medlem og rådgiver Åsmund Prytz, telefon 97184013, prytzas@gmail.com

Lenker:

https://www.facebook.com/indieboxprojects/

https://indiebox.ro/