Få med deg NOPAs fagseminar! - NOPA
  • EN
  • Kalender 16

Få med deg NOPAs fagseminar!

Bli bedre kjent med tre unike stemmer som har fulgt sine egne stier i musikken.
fagseminar 2 nopa.no
Bli bedre kjent med arbeidet til Kjetil Bjerkestrand, Mari Boine og Synne Vo. Konferansier for dagen er Natalie Sandtorv.

NOPA inviterer til høstfest og fagseminar i Oslo – en flott anledning til å møte kollegaer og venner. Uansett om du er ny i NOPA eller har vært med en stund, håper vi å se deg der! Du kan lese mer om selve høstfesten her. 

Meld deg på her!

Program for fagseminaret:

Fra Fairlight til Peer Gynt med Kjetil Bjerkestrand
Gjennom fem tiår i musikkens tjeneste har Kjetil Bjerkestrand kontinuerlig tilpasset seg nye trender og teknologi, og redefinert måter å skape musikk på, alltid med solid kunnskap i bunnen. Bli med på å utforske Kjetils musikalske reise fra 70-tallet og frem til i dag – og se hva fremtiden kan bringe.

Kjetil Bjerkestrand blir intervjuet av NOPAs styreleder Ole Henrik Antonsen, som også har jobbet mange år som låtskriver og produsent.

Popmusikk på dialekt med Synne Vo
Synne Vo har satt dølamål på popkartet, noe som ble tydelig da Aftenposten gav debutalbumet «Kanskje det går te helvete» terningkast seks med kommentaren: «Synne Vo viser at dølamål gjør seg storartet i popformatet». Hun skriver også låter for andre, og var med på å skrive «Smilet i ditt eget speil» av Chris Holsten.

Synne Vo intervjues av låtskriver, DJ og artist Margaret Berger. 

Fra tanke og følelse – til musikk med Mari Boine
Mari Boine beskriver musikken sin som en oversettelse av følelser til lyd. Noe som ofte skjer i samarbeid med produsent Svein Schultz. Hennes nyeste album «Alva» utforsker det nære og personlige, pakket inn i et moderne og kraftfullt lydbilde.

Mari Boine intervjues av musikkskribent Audun Vinger.

Konferansier for dagen er Natalie Sandtorv.


Tidspunkter:
12:00 – 12:30 – Lunsj
12:30 – 15:45 – Fagseminar
18:00 – 00:00 – Høstfest