Informasjon til deg som skal gi fra seg fullmakt ved TONOs ekstraordinære årsmøte 28.august 2024 - NOPA
  • EN
  • Kalender 17

Hva skjer videre: 

Når vi har funnet en som kan bære din fullmakt vil du få navn på vedkommende av NOPAs administrasjon. Deretter må du gå inn i TONOs årsmøteportal og overføre fullmakten til vedkommende.  

Slik overfører du fullmakt 

  • logg inn på https://tono.meetando.no/ (logg inn med ditt medlemsnummer og telefonnummer – det finner du på TONOs medlemssider) 
  • velge om du skal delta på møtet fysisk eller digital (selv som du ikke skal noen av delene) 
  • deretter kan du overføre fullmakt nederst på siden. Søk opp fullmaktsbærer – bruk gjerne etternavn, og vit at systemet er tregt, så vær tålmodig. 
  • Velg «gi fullmakt»

Når du har overført fullmakten må du gi beskjed til fullmaktsbærer. 

Kan du delta allikevel?

Merk at det er mange som allerede ønsker å gi fra seg fullmakt, og vi sliter med å finne folk til å bære fullmaktene. Vi kan ikke garantere at vi finner noen som kan bære din stemme. Tenk deg derfor gjerne om en ekstra gang om du allikevel kan delta. Det er mulig å være med digitalt. Du kan tilogmed stemme for en annen, i tillegg til deg selv. Hver stemme teller! 

Registrer deg som fullmaktsbærer

Stemmerett?  

Dessverre er ikke alle medlemmer av TONO stemmeberettiget. TONO har flere krav til medlemmene for å oppnå stemmerett, blant annet inntektskrav, som sier at komponister, tekstforfattere og arvinger skal ha en gjennomsnittlig TONO-avregning på 0,05 G over de siste tre år, eller 0,3 G for siste år.  

 

Uten stemmerett kan du heller ikke gi noen andre fullmakt til å stemme.
Er du usikker på om du har stemmerett? Det er kun de som har stemmerett ved TONOs årsmøte som får innkalling til årsmøter. Du skal ha mottatt innkalling på epost 14. august. Du kan også sjekke om du har tilgang til sakspapirene ved å logge inn på dine medlemssider på TONO.no.  

Les om stemmerett i TONOs vedtekter Kap. IV §8.