“Drivkraft” – digitalt kompetansekurs for deg som skal gi ut musikk - NOPA
  • EN
  • Kalender 14

“Drivkraft” – digitalt kompetansekurs for deg som skal gi ut musikk

Bli del av et internasjonalt felleskap som kan hjelpe deg videre med karrieren!
Drivkraft Autor female songwriter camp studio
Låtskrivere og komponister i sjangre kan søke på å delta i kompetansekurset Drivkraft. Foto: Autor

Hva er Drivkraft?
Drivkraft er et nettbasert kurs for musikkprodusenter i alle aldre, med fokus på alt du trenger å vite for å gi ut ny musikk. Kurset varer i 4-måneder, fra november 2024 til mars 2025, Kurset er primært nettbasert, men avsluttes med en fysisk samling i København 7.-8. mars 2025.

Totalt deltar 40 musikkprodusenter fra Danmark, Sverige, Norge og Nederland i prosjektet. Musikkskapere i alle aldre og innen alle sjangre kan søke.

Kurset arrangeres av NOPAs danske søsterorganisasjon Autor.

Hvordan foregår kurset?
Online-møtene består av digitale workshops på to timer av gangen som holdes ukentlig. Det avsluttes med en fysisk samling i København 7.-8. mars 2025. Les mer om innholdet i hver enkelt workshop her.

Hvem kan søke?
Låtskrivere og komponister i alle aldre, kjønn og sjangre kan søke. NOPA har tre plasser totalt som er reservert NOPA-medlemmer og tilknyttede. Det er våre danske samarbeidspartnere som velger ut deltagerne.

Kostnader
NOPA betaler kurset for de tre deltakere som velges ut. Deltagere må selv betale reisen til fellessamlingen i København. Èn overnatting på hotell og mat under workshopen dekkes av Autor.

Søk!
Les mer og søk her.

Fristen for å søke om deltagelse er 15. september 2024.

Drivkraft 2023