Vil du lage låter for Asia?

Søk om plass på låtskrivercampen Hooklab i Kristiansand!

24.–26 august arrangeres den internasjonale låtskrivercampen Hooklab på Odderøya i Kristiansand.

Hooklab er inspirert av den suksessrike campen SongExpo i Trondheim, men har sin egen lokale vri. Fokus for Hooklab 2018 er å skrive sanger for japanske, koreanske og kinesiske artister. Av den grunn kommer det låtskrivere og forleggere fra disse tre landene. 

– Vi har et klart fokus på låtskrivercampen, og det er å skrive for Kina, Korea og Japan, forteller Tom Hugo Hermansen, initiativtaker bak campen og NOPA-medlem.

– Det er jo det mest spennende i hele verden akkurat nå. Det er et marked som allerede nå og i framtiden trenger godt innhold. Og det er jo fremdeles slik at de trenger å importere.

Personlig shopper

Det vil være både låtskrivere og forleggere fra Kina, Japan og Korea til stede på campen, blant annet en agent for selskaper i Kina.

– En god låt er en god låt, men det er jo ekstra gøy at du har en «personlig shopper» av låter som kommer. Da kan man få direkte feedback på låtene, det er jo ekstra gøy, sier han.

Målet er å løfte frem lokale og nasjonale låtskrivere gjennom samarbeid med veletablerte profesjonelle aktører. Boots Ottestad (Robbie Williams) og Anne Judith Stokke Wiik (Ricky Martin, EXO, Twice) er noen av de nasjonale navnene. 

Søk om å delta her: hooklab.no. (Utvidet frist til 3. august!)

Hooklab skal bli en årlig camp, og er støttet av blant annet NOPA og Music Norway.

Ta kontakt for mer info: mail@hooklab.no

Del dette innlegget

Tilbake til toppen