Møt NOPAs nye ansatte! - NOPA
  • EN
  • Kalender 05

Møt NOPAs nye ansatte!

Frank Michaelsen, Chi Ton og Emma Aumo er NOPAs nye medarbeidere.
Nye ansatte mindre Foto Anne Valeur
Fra venstre: Chi Ton, Frank Michaelsen og Emma Aumo. Foto: Anne Valeur

NOPAs styre ansetter Frank Michaelsen i fast stilling som kommunikasjonsansvarlig, Chi Ton i fast stilling som prosjektansvarlig og Emma Aumo i ett års engasjement som økonomimedarbeider i 30% stilling. NOPAs tidligere kommunikasjonsansvarlig, Marthe Vee, har gått over i ny jobb, og Michaelsen tar over hennes stilling.

Kommunikasjonsansvarlig: Frank Michaelsen

Frank har bakgrunn som kommunikasjonsrådgiver i Kulturetaten, Deichman og i Bystyrets sekretariat. Nå skal han kombinere interessen for kommunikasjonsfaget med interessen for musikk. Når han ikke sysler med kommunikasjon spiller han nemlig gitar i det spellemannsvinnende bandet The Switch.

 

Prosjektansvarlig: Chi Ton

Chi Ton har bred erfaring som produsent, festivalsjef og prosjektleder innenfor kulturfeltet, som hun har jobbet med de to siste tiårene, både i Norge og utlandet. Nå kommer hun rett fra Kulturrådet der hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver.

 

 

Økonomimedarbeider: Emma Aumo

Emma Aumo har i de siste 10 årene jobbet med regnskap, lønn og administrative oppgaver. Hun har en Bachelorgrad fra BI, der et semester ble tatt på utveksling i Sør Korea. Hun spiller ikke i band, men sier at hun gleder seg til å være med med å få NOPA over på elektroniske plattformer og bli kjent med bransjen.