Nye muligheter for din musikk

Under by:Larm inviterer NOPA, TONO, Norsk Komponistforening og Musikkforleggerne til gratis seminar hvor vi tar for oss hvilke muligheter som finnes for din musikk.

  • Onsdag 28. februar 2018

Hvordan ble musikken valgt ut til SKAM? Hvilke avtaler og kontrakter må du kunne? Og hvilke andre inntjeningsmuligheter enn strømming finnes det egentlig? Dette, og mer, tar vi tak i på seminaret for deg som er låtskriver/utøver eller en del av støtteapparatet.

Under by:Larm inviterer TONO, NOPA, NKF og Musikkforleggerne til gratis seminar hvor vi tar for oss hvilke muligheter som finnes for din musikk.

Seminaret er gratis og åpent for alle. Påmelding innen 22. februar.

PÅMELDING HER: http://bit.ly/2nFOuMR

Facebook-arrangement her.

PROGRAM

10:00 Åpning og registrering

10:00 Velkommen

10.40 SKAM og synk

SKAM breaka artisten Hkeem og sendte Gabrielle oppover på streamingtoppen i Sverige. Dynamikken mellom ny musikk, tidsånd og visuelt materiale er sterkere og tettere enn tidligere. Musikkansvarlig for SKAM, Tore Fossbakken, forteller om hvordan han og regissør Julie Andem tenkte rundt musikkbruk i serien og hvilke erfaringer de gjorde seg.

11.00 Synk i praksis – innsidetips

Hvordan samarbeider en Music Supervisor med den som skaper musikk? Få innside-kunnskap fra Goran Obad fra Ohlogy om hvordan han finner musikk til filmer, TV-serier og reklamer, og få tips fra Henrik Skram om hvordan han fikk jobben med serien Snøfall.

11.30 Alt du ikke kan om avtaler og kontrakter

Hva har George Clinton og Motorhead til felles? De har begge gått på noen forferdelige kontraktsmeller i løpet av karrieren. Ikke gå i samme fella – få et krasjkurs i kontrakt-smartness av Stine Helén Pettersen.

12.15 Lunsj

13.00 Musikkinnslag (TBA)

13.10 Å bli stor uten streaming

Er det mulig å tjene penger uten å være på streamingtoppen? Vi møter låtskrivere og utøvere som har funnet andre inntjeningsmuligheter enn strømming. Lars Bremnes og Mette Henriette kommer for å dele sine råd.

13.40 Music Norway: støtteordninger

Kathrine Finnskog, direktør i Music Norway, kommer for å fortelle om deres tilskuddsordninger, og hvordan opphavere og musikkforlag kan utnytte denne muligheten.

13.55 Employ: ”Trygghet, orden og omsorg for folk som jobber for seg selv»

Frilanslivet kan innebære en god dose angst for å ha nok penger, for skatt, regnskap og pensjon. Employ er drevet av krefter med frilanserfaring, men som nå tilbyr fast ansettelse for frilansere med egen virksomhet.

14.15 Pause

14.30 Mestermøte: Anne Judith Stokke Wik og Jesper Borgen

Jesper Borgen har allerede lagt bak seg flere hits innenfor en bredde av artister: Marcus og Martinus, Kristian Kristensen, Bendik og Julie Bergan. Han var også med på å skrive en 2015s største hits: ”Faded” med Alan Walker. Jesper er i dag forlagt på Warner/Chappell Music Norway, og lager musikk for flere markeder.

Anne Judith Stokke Wik har gjennom Dsign Music vært involvert i 25 US Bilboard nr 1. Hun har blitt trukket frem som en av Norges viktigste låtskrivere, og i fjor hadde hun sitt 20. år i musikkbransjen. Låta «Vente Pa’ Ca» (Ricky Martin), som hun har vært med å skrive, har 1,3 milliarder visninger på YouTube. I tillegg har hun skrevet musikk for Koreas og Japans største band.

Del

Tilbake til toppen