Kommer

Ingen resultater

Vi finner ingen innlegg i denne kategorien.

Tidligere

Mandag 22. mai 2017
Arrangementer

Utdeling av HARPA AWARD

HARPA Nordic Film Composers Award er et samarbeid mellom Nordic Film Composers Network og ECSA og prisen blir delt ut under filmfestivalen i Cannes i mai 2017. Komponist og NOPA-medlem Gaute Storaas er blant de nominerte.

Les mer

Onsdag 23. november 2016
Arrangementer

Prøysen til by´n

Bildet av Prøysen har blitt kraftig utfordret de siste tiårene. Jubileumsåret 2014 med mange forskjellig utgivelser og arrangementer viste oss på mange måter en større og mer komplisert og mangfoldig kunstner enn før. Det er denne Prøysen som skal feires under Prøysen til by´n.

Les mer

Fredag 23. september 2016
Arrangementer

Støv og stjerner: Piker vin og sang

Arrangementet er ein del av programserien Støv og stjerner som arrangeres på Nasjonalbiblioteket. NOPA-medlem Hilde Louise Asbjørnsen har blitt bedt om å finne frem viser fra musikkarkivet, og vier kvelden til viser om fyll, kriminalitet, prostitusjon og annen fanteri, i samspill med programleder Kari Slaatsveen og forskingsbibliotekar Liv Kreken.

Les mer

Torsdag 18. august 2016
Arrangementer

Kulturdebatt under Arendalsuka

Vi arrangerer kulturdebatt i samarbeid med Kunstnernettverket og Arendalsuka. Det skal handle om åndsverkloven og opphavsrett. Etter debatten blir det konsert med NOPA-medlem Rita Eriksen.

Les mer

Onsdag 3. august 2016
Arrangementer

Medlemsmøte i Trondheim

NOPA arrangerer medlemsmøte i Trondheim 3. august. Styreleder Ingrid Kindem, 1. nestleder Tove Bøygard, 2. nestleder Jon-Willy Rydningen og Trine Mjølhus fra administrasjonen vil være til stede.

Les mer

Tirsdag 15. mars 2016
Arrangementer

Musikkforleggerprisen

For andre året på rad skal Musikkforleggerprisen deles ut for åhedre norske komponister, låtskrivere og forlag sitt arbeid og resultater i 2015.

Les mer

Torsdag 10. mars 2016
Arrangementer

Det årlige opphavsrettskurset

Juristenes utdanningssenter gjennomgår nyheter på opphavsrettsområdet det siste året. I tillegg inneholder årets kurs en rekke dagsaktuelle temaer og problemstillinger, av nasjonal og internasjonal karakter. Styreleder Ingrid Kindem representerer NOPA.

Les mer

Fredag 4. mars 2016
Arrangementer

Musikkforum: Nordiske artister i norden

Sverige er best i klassen påeksport egen musikk til sine nærmeste land i Norden. Danmark og Norge er småsøsknene, og ganske glad i hverandre. Finland vet vi lite om, og Island kommer med en skikkelig original en gang hvert femte ar. Hvorfor er ikke de nærmeste landene det største markedet?

Les mer

Mandag 1. februar 2016
Arrangementer

Musikkindustriens dag 2016

Dagen før Spellemann 2015, inviterer Musikkindustriens næringsråd til vorspiel. Musikkindustriens dag er en møteplass for å dele innsikt, erfaring og drømmer som beskriver musikknæringen 2016. Styreleder Ingrid Kindem. 2. nestleder Jon-Willy Rydningen, organisasjonskonsulent Trine Mjølhus Jacobsen og informasjonskonsulent Lasse W. Fosshaug deltar fra NOPA.

Les mer

Musikkteaterforum med John Bucchino
Søndag 24. januar 2016
Arrangementer

Musikkteaterforum med John Bucchino

Musikkteaterforum og NOPA ønsker velkommen til en generøs kveld på Victoria Nasjonal Jazzscene. Møt den kritikerroste New York baserte komponisten og librettisten JOHN BUCCHINO i samtale med komponist/librettist/regissør Johan Osuldsen.

Les mer

Musikkforum: Norske produsenter
Torsdag 12. november 2015
Arrangementer

Musikkforum: Norske produsenter

Hvordan utøver man produsentrollen og hvordan forstås den i Norge og utlandet i dag? Kåre Vestrheim, Slipmats og Vegard Landaas i samtale med Cecilie Asker fra Aftenposten. Gratis inngang!

Les mer

Onsdag 4. november 2015
Arrangementer

Vis meg visa

Et lite seminar som peker framover! Administrativ leder Tine Tangestuen og Informasjonskonsulent Lasse Fosshaug deltar fra NOPA.

Les mer

Musikkforum: Om Tekstskriving
Tirsdag 6. oktober 2015
Arrangementer

Musikkforum: Om Tekstskriving

Kari Bremnæs, Truls, Frida Annevik, og Jeff Wasserman i samtale med Sigrid Hvidsten. Fire erfarne og høyst ulike artister snakker om å skrive tekster til musikk. Gratis inngang!

Les mer

Fredag 10. april 2015
Arrangementer

Musikkvideo som lanseringsverktøy

Fikk du ikke med deg Andre Cochron på NOPAs seminar på Havna? Nå har du muligheten! Møt Andre Cochron, er en av landets mest spennende musikkvideomakere, på gratis frilansfrokost i regi av MØST.

Les mer

Fredag 13. mars 2015
Arrangementer

WEB´EN rundt på 80 minutter

MØST inviterer til gratis Frilansfrokost 13. mars. Nettet er et viktig verktøy for å promotere en karriere, og det finnes et utall løsninger for å presentere seg og sitt virke. Hva skal man velge?

Les mer

Torsdag 5. mars 2015
Arrangementer

Musikkforum på by:Larm

SYNGE PÅ NORSK ELLER ENGELSK?
Med Geir Zahl (Kaizers Orchestra), Silja Sol, Frithjof Hungnes (Propeller Recordings), og Jonas Holst (Universal Music Publishing Scandinavia)

Les mer

Tilbake til toppen