Musikkforum: Audun Vinger i samtale med Karin Krog

Artisten, legenden og innovatøren Karin Krog møter Audun Vinger på årets siste Musikkforum. Velkommen til en samtale om et liv totaldedikert til musikken i over seks tiår... and counting!

  • til

Følg livestreamen her.

Jazzsanger Karin Krog har jobbet med musikk siden hun så Billie Holliday på Colosseum i Oslo i 1954. I 2016 – nærmere førti album senere – finner vi en stadig aktiv kvinne, som blant annet driver sitt eget label. Hvilke viktige erfaringer har Krog gjort seg opp igjennom årene, som kunstner, bransjeperson og menneske? Velkommen til en eksklusiv og inspirert start på desember måned!
Karin Krog er en av Norges største Jazzsangere gjennom tidene og har mottatt en rekke priser. Hun begynte i populære Kjell Karlsen Big Band, var åpen for pop-musikk og gjorde innspillinger med Public Enemies på 60-tallet. Internasjonalt har hun samarbeidet med bl. a. Archie Shepp, John Surman, Lester Bowie, Carla Bley, Bengt Hallberg og Palle Mikkelborg. Alt i 1969 ble Karin Krog kåret som en av Europas beste jazzvokalister av fagbladet Down Beat. Hun var den første lederen av Norsk Jazzforum, og driver sitt eget plateselskap, Meantime Records.
Audun Vinger er skribent og tidligere redaktør for Vinduet og Natt&Dag.

KL 18:00. GRATIS INNGANG.
Velkommen!

Musikkforum er Norsk Komponistforening og NOPAs felles faglige forum med målsetting om å skape større bevissthet og engasjement rundt komposisjon, tekst og beslektede yemaer innenfor musikk. Musikkforum er gratis og åpent for alle.

Del

Kalender

Se hele kalenderen

Frilansfrokost: Åndsverkloven på 1-2-3
20. oktober

Arrangementer

Hva er egentlig åndsverkloven, hvordan angår den deg som låtskriver og artist og hvorfo…


Les mer

Tekstforfatterfondet
2. november

Søknadsfrister

NB: Fristen er klokken 13:00! Tekstforfatterfondet er et fond for forfattere av origina…


Les mer

NOPAs prosjektstøtte
10. november

Søknadsfrister

Årlig støtter NOPA ulike tiltak av musikkpolitisk karakter som kommer populærmusikken …


Les mer
Tilbake til toppen