Generalforsamling og sommerfest 29. mai

29. mai avholder NOPA generalforsamling kl. 10.30 - 15.00 på Popsenteret i Oslo. Fristen for å melde inn saker er 24. april.

To uker før generalforsamlingen vil alle medlemmer få tilsendt sakspapirer og årsrapport for 2016-2017. NOPA tilbyr reisestøtte for medlemmer som vil på generalforsamlingen. Dette fordrer billigste reisemåte, og ved større kostnader skal dette klareres med administrasjonen i forkant.

Reise og overnatting

Bor du mer enn 100 kilometer fra Oslo kan du få reisestøtte og evt. hotell i Oslo. Rimeligste reisemåte må velges. Høye reisekostnader må klareres med administrasjonen.  NOPA har holdt av hotellrom. Det er helt fullt i byen i disse dagene, så det blir først til mølla når det gjelder overnatting. Se mer informasjon her.

Omvisning på Popsenteret og Sommerfest

Kl. 15.00 tilbyr Popsenteret omvisning i museet og kl 17.30 inviterer NOPA til sommerfest på Popsenteret for deltakerne på Generalforsamlingen. Gramo har årsmøte fra kl. 15.00 samme sted, for de som er medlemmer der.

For at vi skal kunne bestille nok mat og drikke, er det påmelding til sommerfesten. Den finner du her.

Seminar for tillitsvalgte og årsmøte i TONO

Dagen etter arrangerer NOPA møte for tillitsvalgte og TONO har årsmøte (på Litteraturhuset kl. 17:00). Hold derfor av disse dagene allerede nå. Merk at både tid og sted er annerledes enn i fjor.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen