Farvel til NOPAs superpraktikant!

Vi sier takk og farvel til vår supre praktikant og statistikkgeni, Karoline, som har kartlagt alle NOPAs tillitsvalgte gjennom tidene.

Vi sier takk og farvel til vår superpraktikant, Karoline Millicent Rooney, som har samlet alle NOPAs tillitsvalgte under ett og samme rike – eller Excel-dokument. Hun har vært hos NOPA i tre måneder, som en del av bachelorgraden i Music Management på Høgskolen i Innlandet. Vi tok en liten oppsummering med henne, før hun skal ut på nye eventyr.

Karoline Millicent Rooney. Foto: Marthe Vee
Karoline Millicent Rooney. Foto: Marthe Vee

Hva har du gjort i NOPA?

Jeg har kartlagt alle de tillitsvalgte helt fra NOPAs start. I tillegg har jeg deltatt på arrangementer i NOPAs regi og bidratt der det har trengs, som for eksempel arbeidsboligene i London, Vence og Berlin.

Hvordan var det?

Utrolig gøy. NOPA har åpnet helt nye dører for meg, og jeg har fått et stort læringsutbytte, hvor jeg har lært mer om både NOPA og andre bedrifter, som TONO og Music Norway.

Har du lært noe du ikke visste fra før?

Jeg hadde egentlig ikke noen klare forventninger til hvordan denne delen av bransjen skulle være, siden vi ikke har lært så mye om det på studiet. Det har gitt meg et nytt syn på de som støtter de skapende musikerne, som kjemper og baner vei – som for eksempel arbeidet med åndsverkloven. Det har vært utrolig spennende å se.

Del dette innlegget

Tilbake til toppen